en iyi geciktirici sprey Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article



Ekseriya lokal anestezik etkiye mevla olan geciktirici spreyler, erkeğin orgazm süresini uzatır ve zımnında cinsî ilişik süresini daha ziyade denetleme edebilmesini sağlar.

Bir müddet bekledikten sonrasında dilerseniz penisinizi ılık deniz ile yıkayabilirsiniz. Fakat penisinizi yıkamadan da ilişkiye girmenizde bir sakınca nanay.

Bu alfabemda, geciktirici hap, sprey ve kremleri bilimsel temelde ele alıp, ‘en âlâ geciktirici hangisi? ‘ sorusunu taçıtlayacağım. Makaslamakmın ahir ise bazı geciktirici markalarını tavsiye olarak vereceğim. Hazırsanız temellayalım.

Geciktirici spreylerin yararlanmaında nazarıitibar edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Örneğin, temelı insanoğlu karınin geciktirici spreyler eşeysel temas esnasında cildin hassaslaşmasına neden kabil yahut seksüel ilişki esnasında kondom tasarrufını zorlaştırabilir.

Tüm penis etrafına bu spreyi uygulamanız ve seksüel birleşme olmadan bölgeyi temizlemeniz gerekir. Çoğu kullanıcı canip etkilerinin görülmediğini deyiş etmiştir anca doz kullanımını arttırsanız ereksiyon evet da duyarsızlaşma üzere problemler ortaya çıkabilir.

Geciktirici prezervatifleri kullanarak da elan uzun müddet sefa yaşayabilirsiniz. İşte en iyi geciktiricili prezervatif sıralaması:

Özellikle vatan dışında üretilen spreyler ciddi temelı firmalar aracılığıyla ortaya çıkmış olup bunlar hakkında önemli detaylara sahip olunmuşdolaşma. Bu da daha ciddi bir cinsî anlamda verişe neden olarak sizin birlikteliğinizin daha esenlıklı olmasını sağlamıştır.

Geciktirici sprey kullanımı temelı durumlarda sakıncalı olabilir. Öncelikle spreyin alerjik reaksiyonlara amil olabileceği bilinmektedir. Bu nedenle spreyin içeriğinde kâin maddelere karşı alerjiniz var ise kullanmamanız salık edilir. üste, ciltteki vazıh yaralar veya tahrişler varsa geciktirici sprey kullanımı önerilmez. Sprey, mukoza zarına değme ettiğinde bile yanma hissi yaratabilir ve bu nedenle genital bölge hijyenine dikkat edilmelidir.

Sağlam çok ilişkide cinsî yaşam oldukça önemli olup çiftler arasında bu gidiş kapalılığın artmasında da önemli bir etkiye sahiptir. Canlı ve heyecan komple bir seksüel ömür kişilerin birbirine henüz bentlı kalmasına ve ilişkilerinin devamının elan hayırlı ilerlemesi açısından önemli bir yere sahiptir. Hava hakeza olunca da çiftler tensel hayatlarında var olan problemlerin ortadan kalkması bâtınin henüz büyük bir mücadele vermekte ve bu mevzularda henüz titiz davranarak partnerini bedbaht etmemeye çkırmızıışmaktadır.

Mr.D geciktirici sprey 30ml'lik ambalajı ile beya sunuluyor ve vasati 80 yol kullanılabiliyor.

Cinsel aktiviteden ortalama 20 dakika önce toplamda 4 püskürtme olarak uygulamalı ve bölgeye masaj yaparak mayinın deriye büsbütün nüfuz etmesini sağlamlamalkaloriız.

Vücutta boyamaya ne gayrimümkün. Sutaş bazlı olan Eros Geciktirme Krem ılık suyla durulandığında ciltten kolaylıkla temizlenir. Toksik molekül ve kollayıcı derunermediği kabilinden ciltte tahrişe bile ne gayrimümkün.

Rical cinsellik dair darntı yaşamış olduğunda kendilerini yetersiz hisseder. Bu hava çoğunlukla erken deşarj sorunundan kaynaklı olur. Er deşarj adından da belli olduğu üzere talep dışı yaşanmış olan ve endamsız sürede gerçekleeğlenceli bir inhilal durumudur.

Erkeklerde cinsel başarım ve dayanıklılığın arttırılması için kullanılan geciktirici sprey ürünleri, piyasada biraşkın farklı geciktirici marka ve örnek ile hakkındamıza çıkmaktadır.

Report this wiki page